Egészséges életmód - Velünk!

MÉREGTELENÍT ÉS FOGYASZT -
ÉLJEN ÖN IS EGÉSZSÉGESEBBEN !!!

Azt eddig is tudtuk, hogy a savanyú káposzta egészséges, sok C vitamint tartalmaz.
Most új oldaláról ismerhetjük meg: segít a fogyókúrázóknak.
Könnyen,gyorsan leadhatunk 2-3 kilót.

1. nap
Reggeli: egy pohár (2 dl) savanyú káposzta-lé hozzá egy szelet rozs- vagy barna kenyér egy kávéskanál vajjal és ugyanennyi mézzel. Ihatunk hozzá kávét vagy teát szaharinnal.
Ebéd: sonkás savanyú káposzta metélt tésztával. Hozzávalók: 15 dkg savanyú káposzta, 5 dkg metélt tészta fél hagyma, 2 dkg sovány sonka, 1 evőkanál (olíva)olaj . A kockára vágott hagymát a sonkával az olajon megpirítjuk. A savanyú káposztát hozzáadjuk, és az egészet mintegy 15 percig dinszteljük, majd az előzetesen megfőzött metélt tésztát hozzákeverjük.
Uzsonna: 1 pohár savanyú káposzta-lé.
Vacsora: Pirítós savanyú káposztával. Két pirítósra 5-6 dkg savanyú káposztát rakunk, és egy szelet sajtot ráhelyezünk. A pirítóst 200 0C-ra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a sajt el nem olvad.

2. nap
Reggeli: 1 pohár savanyú káposzta-lé, hozzá 5 dkg kukoricapehely 1 liter tejbe áztatva, és egy kanál mézzel édesítve. Kávét vagy teát édesítőszerrel ihatunk.
Ebéd: Káposztás táska. Hozzávalók: 6 szelet leveles tészta , 20 dkg savanyú káposzta, 2 szelet ananász. A savanyú káposztát és a kockákra vágott ananászt kb. 10 percig dinszteljük. A levelestészta-szeleteket kinyújtva tepsibe helyezzük, és egy merőkanállal a savanyúkáposzta-szeletek sarkait felemelve középre húzva összefogjuk, így a káposztát betakarjuk. A kész káposztás táskákat 200 0C-ra előmelegített sütőben aranysárgára sütjük. Négy darabot ebédre elfogyasztunk, kettőt pedig elteszünk vacsorára.
Uzsonna: 1 pohár savanyúkáposzta-lé.
Vacsora: Az ebédről félretett 2 káposztás táskát hidegen vagy szeletekre vágva, felmelegítve fogyasztjuk.

3. nap
Reggeli: A szokásos 2 dl savanyúkáposzta-léhez 1 pirítós 2 kávéskanálnyi vajjal s két főtt tojás. Mint eddig is, édesítőszerrel ihatunk még kávét vagy teát.
Ebéd: Káposztás sajtos burgonya. Hozzávalók: 15 dkg savanyú káposzta, 2db közepes nagyságú burgonya, 2 dkg sovány sonka, fél hagyma, 1 evőkanál (olíva) olaj, egy kávéskanál parmezán sajt. A burgonyát megmossuk, megfőzzük, meghámozzuk, majd karikára szeleteljük. A hagymát és a sonkát finom kockákra vágjuk, az olajon megpirítjuk, a savanyú káposztát hozzáadjuk, majd 10 percig dinszteljük. A burgonyaszeletekkel a jénai tálat kirakjuk, és a savanyúkáposzta-keveréket azon elegyengetjük, majd parmezánsajt-reszelékkel meghintjük. 200 0C-ra előmelegített sütőben aranysárgára átsütjük.
Uzsonna: 1 pohár savanyúkáposzta-lé.
Vacsora: Savanyúkáposzta-saláta. 10 dkg nyers savanyú káposztát egy csipetnyi köménymaggal és egy felszeletelt mandarinnal összekeverünk. Ehhez a savanyúkáposzta-salátához 1 szelet rozs- vagy barna kenyeret ehetünk egy kávéskanálnyi vajjal.