Mióta működik a cég?
15 éve.
Termékbővítés volt-e?
Termékeink folyamatosan bővülnek.
Új fajta technológiákat alkalmaznak-e?
A legújabb élelmiszeripari technológiákkal dolgozunk.
Honnan származik a szakmánk?
Receptjeinket és a szakmánkat nagyszüleinktől örököltük, családunk 3.generációja foglalkozik a savanyítással.
Szeretnénk-e új termékeket bevezetni?
Igen, minden évben próbálunk újdonságokat bevezetni.
Keresünk-e új viszonteladókat?
Igen, országszerte keressük a viszonteladókat, akik vecsési savanyúságot szeretnének forgalmazni.
Hogyan alkalmazzuk munkánkban a hagyományokat?
Receptjeink és technológiánk folyamatosan fejlődik, új gépekkel, új anyagokkal dolgozunk, de az íz mindig a jól megszokott.
Miért jobb a hidegen savanyított termékeink a konzeveknél?
Össze sem lehet hasonlítani, hiszen a mi savanyúságaink nem hőkezeltek, így frissek és ropogósak maradnak.
A konzervek pedig puhábbak,gyengébb állagúak.