Gyakori kérdések

Mióta működik a cég?

15 éve.

Termékbővítés volt-e?

Termékeink folyamatosan bővülnek.

Új fajta technológiákat alkalmaznak-e?

A legújabb élelmiszeripari technológiákkal dolgozunk.

Honnan származik a szakmánk?

Receptjeinket és a szakmánkat nagyszüleinktől örököltük, családunk 3.generációja foglalkozik a savanyítással.

Szeretnénk-e új termékeket bevezetni?

Igen, minden évben próbálunk újdonságokat bevezetni.

Keresünk-e új viszonteladókat?

Igen, országszerte keressük a viszonteladókat, akik vecsési savanyúságot szeretnének forgalmazni.

Hogyan alkalmazzuk munkánkban a hagyományokat?

Receptjeink és technológiánk folyamatosan fejlődik, új gépekkel, új anyagokkal dolgozunk, de az íz mindig a jól megszokott.

Miért jobb a hidegen savanyított termékeink a konzeveknél?

Össze sem lehet hasonlítani, hiszen a mi savanyúságaink nem hőkezeltek, így frissek és ropogósak maradnak.
A konzervek pedig puhábbak,gyengébb állagúak.